Print  

Author Topic: France fodboldtrøjer AbrahamP Dette er måske blevet fortolket som det første meningsløse spil i sæso  (Read 17 times)

VivianQual

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
  • Hello! My name is Eric. I am happy that I can unite to the entire world. I live in Austria, in the BURGENLAND region. I dream to head to the various countries, to look for acquainted with appealing people.
    • View Profile
France fodboldtrøjer EddyVaud
Dette er måske blevet fortolket som det første meningsløse spil i sæsonen, men i det mindste indspillede Chelsea noget af bemærkningerne til at bunke endnu et lag af elendighed på Aston Villa. Det tog 63 dage for Alexandre Pato at gøre sin første Chelsea-optræden, men brasilianeren havde kun brug for 22 minutter på at bryde hans and, da gæsterne sluttede med tre debutanter. Matt Miazga, en januar-overtagelse fra New York Red Bulls, fik også fodboldtrøjer sin bue, der startede på midterste halvdel, mens Jake Clarke-Salter fik 15 minutter. Ruben Loftus-Cheek imponerede i 90 minutter i en angribende midtbanerolle, hvilket giver bevis for, at Chelsea på trods af en sæson at glemme har noget at se frem til i den nærmeste fremtid.


For Villa er horisonten langt dyster. Der var en ny mand med ansvaret - om end midlertidigt - i Eric Black, men det var den samme ynkelige historie. Kun Jordan Ayew viste nogen kamp, __og det sagde meget, at de utilfredse fans var knap overrasket over at se endnu fodboldtrøjer en pinlig defensiv overgivelse. Villa har længe været nede, men deres nedrykning kunne bekræftes allerede i næste uge afhængigt af resultaterne fra Norwich og Crystal Palace. Guzan blev mødt af ironiske jubel, da han formåede at kvæle en tam Branislav Ivanovic frispark 11 minutter fra slutningen, mens Alan Hutton fik vist en anden gul af Neil Swarbrick efter en sen tackling på Loftus-Cheek fem minutter fra tiden.


 BobbyeWeb fodboldtrøjer EstherDln
Review my blog post ... fodboldtrøjer

  Print