Print  

Author Topic: Myra fotbollströjor NobleHed Du behöver bara titta på Ian Wright i action i 30 sekunder för att veta  (Read 20 times)

MargeneMor

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
  • Hello! My name is Damien. I smile that I could join to the whole globe. I live in Poland, in the NA region. I dream to head to the various nations, to get acquainted with interesting individuals.
    • View Profile
Myra fotbollströjor VernaMcA
Du behöver bara titta på Ian Wright i action i 30 sekunder för att veta att Arsenal-legenden är en mycket säker människa och, under ett uppträdande på BT Sport i helgen, visade fotbollströjor Gunners-ikonen det förtroendet till det yttersta. En fråga skickades in i BT-studion som frågade, av de tre tidigare Premier League-anfallarna som tillhandahöll punditry; Wright, Chris Sutton och Michael Owen, som hade den bättre vänster foten. Wright 'sanswer var så eftertrycklig att Sutton eller Owen inte' teven fick en titt in. När du jämför de tre anfallarnas målscorer, kan du anta att Wright 'sconfidence fotbollströjor inte är missplacerat. Den tidigare anfallaren av Arsenal och Crystal Palace träffade totalt 323 klubbmål i sin karriär, medan Sutton och Owen gjorde 193 respektive 222 Och allmänheten tycktes hålla med om hans uttalande.


 VTZAnnett fodboldtrøjer IsabelleF
My web blog :: fotbollströjor

  Print