Print  

Author Topic: Theda fodboldtrøjer JamisonG Hendes påstand er muligvis ingen overdrivelse i betragtning af den sorg  (Read 25 times)

TMBMitchel

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 171
  • I'm Anita and I live in a seaside city in northern Germany, Werbach. I'm 33 and I'm will soon finish my study at Biology.
    • View Profile
Theda fodboldtrøjer AntonioH
Hendes påstand er muligvis ingen overdrivelse i betragtning af den sorg, der er udtrykt af fans, kommentatorer og holdkammerater efter bekræftelse af, at den nationale side bliver nødt til at klare sig uden deres største stjerne mod deres hårdeste modstandere til dato. Meget få kommentatorer har været modige nok til fodboldtrøjer at udfordre den herskende følelse af uretfærdighed. Blandt dem, der gjorde det, var André Forastieri, der mente, at Brasilien har ringe grund til at klage i betragtning af win-at-any-pris-mentaliteten af __træneren Luiz Felipe Scolari, hvis spillere er gået oftere ned og begået flere overtrædelser end næsten nogen anden i dette verdensmesterskab.


Ser fremad, spekulerer nationen nu i, hvordan Felipão (som Scolari er bedre kendt her) vil tilpasse troppen. Pundits - hvor de bedste behandles i dette fodbold-besatte samfund med ærbødighed, som andre nationer giver filosoffer - har stilt op for at dele deres synspunkter. Xico Sa, en fodboldtrøjer social kommentator og fodboldforfatter, mener troppen - der er blevet kritiseret for følelsesmæssig skrøbelighed - nu vil være stærkere og mere fast besluttet på at vinde på vegne af deres faldne holdkammerat. Tabet af Thiago Silva, siger han, bør ikke overdrives, fordi forsvareren David Luiz allerede var blevet de facto-kaptajn, efter at Thiago Silva var for nervøs til at tage et straffespark i shootout mod Chile.


 EloyBarne fotbollströjor CharleyHa
Stop by my blog post fodboldtrøjer

  Print