Print  

Author Topic: Florian fodboldtrøjer CaitlynM At vinde Scudetto var sandsynligvis det minimum, som Mourinho forvent  (Read 32 times)

TMBMitchel

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 171
  • I'm Anita and I live in a seaside city in northern Germany, Werbach. I'm 33 and I'm will soon finish my study at Biology.
    • View Profile
Florian fodboldtrøjer ZoilaDra
At vinde Scudetto var sandsynligvis det minimum, som Mourinho forventede i sin første sæson i Serie A, dog i betragtning af at Nerazzuri havde vundet de sidste tre, og meningen er fortsat delt om, hvor langt holdet er kommet. De har i øjeblikket det samme antal point (81), som de havde på samme fase sidste sæson, og man kunne helt sikkert hævde, at den eneste reelle forskel er, at ingen af __deres rivaler denne gang har stillet en troværdig udfordring. Robert Acquafresca, der i øjeblikket er på lån hos Cagliari, forventes at flytte til Genova til gengæld, mens Luis Figo planlægger at gå på pension, og Patrick Vieira fodboldtrøjer vil afslutte sin karriere i Frankrig.


Ibrahimovic vil dog sandsynligvis blive. Han har ikke gjort nogen hemmelighed om, at han har til hensigt at spille for en anden klub før eller senere, men på dette tidspunkt har få hold prestige og forbrugskraft til at overbevise både Inter om at sælge og Ibrahimovic til at forlade. Af dem der kunne, er der få, der vil betragte en så høj prispris, der er værd at betale, indtil Ibra kan forbedre sin scoringsrekord i Champions League. _ Efter at have slået Milan, har Udinese nu vundet en klubrekord seks i træk og ser igen ud som et hold, der burde være udfordrende for Champions League-pladserne, i stedet for det hold, der faldt i stykker lige før jul.


Hvorvidt de kan sparke videre herfra næste sæson, afhænger af, hvor mange af deres bedste fodboldtrøjer spillere går videre om sommeren. Fabio Quagliarella er stærkt knyttet til flytninger til Juventus og Inter. _ Nedrykningskampen forbliver hård efter, at tre af de fire nederste vundet. For Lecce ser billedet dog dyster ud efter et 2_1 nederlag til Bologna. De er nu fem point fra sikkerhed med deres resterende kampe mod Fiorentina og Genoa. Resultater: Bologna 2_1 Lecce, Fiorentina 1_0 Sampdoria, Genova 2_2 Chievo, Inter 3_0 Siena, Juventus 2_2 Atalanta, Napoli 1_2 Torino, Palermo 2_0 Lazio, Reggina 2_1 Cagliari, Roma 4_3 Catania, Udinese 2_1 Milan http://drwmohouse85.club/board/635872 [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 ClydeWill fotballdrakter JohnnyCor
Stop by my blog post fodboldtrøjer

  Print