Print  

Author Topic: Layne fodboldtrøjer Frederic Klubben sagde, at Siyanda Xulu, Lucky Baloyi, Camaldine Abraw og Lewis  (Read 23 times)

VivianQual

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
  • Hello! My name is Eric. I am happy that I can unite to the entire world. I live in Austria, in the BURGENLAND region. I dream to head to the various countries, to look for acquainted with appealing people.
    • View Profile
Layne fodboldtrøjer EmilioMa
Klubben sagde, at Siyanda Xulu, Lucky Baloyi, Camaldine Abraw og Lewis Macha '-kontrakter vil blive afsluttet med gensidigt samtykke, efter at møder mellem klubledelsen og de respektive spilleres repræsentanter for nylig fandt sted. Denne erklæring antyder, at alle fire spillere har fået deres godkendelser af Amakhosi, og at alle fire er fodboldtrøjer enige om at opsige deres kontrakter i klubben, hvoraf nogle kun skulle udløbe i 2019. Siya-besætningen er blevet ført til at tro, at selvom møder mellem spillerne, deres repræsentanter og klubben fandt sted, ikke alle spillerne har afsluttet deres udgange på dette tidspunkt, selvom der i princippet er aftalt potentielle udgange.


Kilder har forklaret, at udgange er baseret på det forbehold, at spillerne formår at finde nye klubber i de kommende uger, da de er tilbageholdende med at afskære deres indkomst uden at have en ny kontrakt på plads. Uden en underskrevet opsigelse er ingen spiller forpligtet til at forlade klubben på trods af deres intentioner og fodboldtrøjer i betragtning af de langsigtede kontrakter, som nogle af spillerne har, vil de kun gå, hvis der opnås en aftale. Besætningen vil fortsætte med at overvåge situationen i Xulu, Baloyi, Abraw og Macha, med kvartetten alle nu på udkig efter nye klubber, der får Chiefs-beslutning om at gøre dem som overskud til kravene.


 MarionJhs fußballtrikots CecilaOst
Review my blog post ... fodboldtrøjer

  Print