Print  

Author Topic: Fred fodboldtrøjer Lashonda Spillet startede som forventet med Real Betis, der kontrollerede største  (Read 17 times)

VivianQual

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
  • Hello! My name is Eric. I am happy that I can unite to the entire world. I live in Austria, in the BURGENLAND region. I dream to head to the various countries, to look for acquainted with appealing people.
    • View Profile
Fred fodboldtrøjer Christen
Spillet startede som forventet med Real Betis, der kontrollerede størstedelen af __besiddelsen, især i den midterste tredjedel, der cirkulerer bolden mellem Guardado, Boudebouz og Fabian. Leganes igennem hele spillet satte Betis under enormt pres, men de var i stand til komfortabelt at spille omkring dem. Natten helten vendte tilbage til klubbens målscorer Ruben Castro i sin første optræden siden sin tid i Kina. Real Betis brød dødvandet fodboldtrøjer i det 20. minut. Mauro dos Santos kunne ikke kontrollere en bagerste pasning, som gjorde det muligt for Sergio Leon at drage fuld fordel. Den spanske angriberen gik igennem på mål og så hans skud til venstre hjørne hjørne reddet af Ivan Cuellar.


Heldigvis for Betis var Christian Tello ved at forvandle bolden i nettet og fortsætte sin nylige gode form. Real Betis 1-0 Leganes I den åbne halvdel udgjorde Leganes meget lidt trussel mod hjemmesiden. Eventuelle angreb, de oprettede, blev intensivt kvalt af Betis-spillere, der sværmede rundt om bolden. Hjemmesiden pressede højt på Leganes, da fodboldtrøjer han kom ud af forsvaret. Da Leganes imidlertid nåede den første fase, var der store muligheder for modangreb. Et gentagende problem for Real Betis hele sæsonen. Leganes trak næsten niveau igen i det 87. minut efter et frispark fra Raul Garcia. Joseba Zaldua mødte det flydende kryds, men var ikke i stand til at få nok kraft bag hovedet.


 LeilaMcfa fodboldtrøjer PhilDeame
Review my blog post ... fodboldtrøjer

  Print