Print  

Author Topic: Bernardo fodboldtrøjer JerroldB 2. Portsmouth har vundet deres eneste europæiske hjemmekamp til dato  (Read 15 times)

VivianQual

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
  • Hello! My name is Eric. I am happy that I can unite to the entire world. I live in Austria, in the BURGENLAND region. I dream to head to the various countries, to look for acquainted with appealing people.
    • View Profile
Bernardo fodboldtrøjer RussellO
2. Portsmouth har vundet deres eneste europæiske hjemmekamp til dato og slå Vitoria SC 2-0 i den første runde af UEFA Cup. De kan derfor prale af, at de aldrig mister et europæisk hjemmebånd eller endda indrømmer et europæisk hjemmemål. Lidt som Blyth Spartans. 2 minutter: Crouch og Kanu: er dette den højeste strikeforce i verden? Og underligt nok også en af __de mindst truende i luften? Selvom Philpe Senderos tilstedeværelse i Milanos forsvar vil måske gøre dem farligere i aften. 19 minutter: En løs bold går til Shevchenko, som tager den pænt på brystet før han prøver en spektakulær volley fra kanten af __feltet. Hans ynkelige skud bobler bredt og trækker entusiastiske jæger fra hjemmepublikummet.


26 min: Fremragende arbejde ned til venstre igen af __Belhadj, hvis hårde kryds spraks panik i boksen. Crouch vendte næsten bolden i nettet, men hans hovedstød blev blokeret af Senderos, der så den anden vej på det tidspunkt. 28 minutter: Emerson chips ind i boksen til Favalli, der har skadet sig helt bagfra. Distin kommer først til bolden, men hans hovedstød falder direkte til Kaka. Lidt ude af balance sprænder brasilianeren højt og bredt fra otte meter. Men Milan begynder at fodboldtrøjer komme på toppen her ... 30 minutter: Beretning om berøringslinje: Tony Adams formidler konstant instruktioner med en række flamboyante håndbevægelser, der får ham til at virke mere som en cam-orkesters dirigent end en grim engelsk fodboldmanager.


42 minutter: Johnson sender et løbsk kors med sin venstre fod og Crouch, efter at han igen har skræltet væk fra sin markør, skyder bredt med et af de akrobatiske overhead-spark, der får ham til at ligne en kollapsende vindmølle. 51 minutter: Diop klarer sig godt til at fratage Kaka og derefter dreje forbi brasilianeren og glide en dejlig bold til Hughes. Pompey ruller fremad og arbejder bolden ud til Kanu, hvis kryds mødes kraftigt af Little på fjernerste stolpe. Hans volley smadrer ind i sidenettet. 60 minutter: Antonini bookede for at komme lige gennem ryggen på Johnson. Dette er godt, fordi jeg ikke af en eller anden grund ikke kunne støtte Inzaghi som første målscorer, satte penge på, at der var et rødt kort i aften.


62 minutter: Kanu rullede bolden ud til Johnson på højre side og baghovedet fyrede i et første kryds. Kaboul rejste sig og bankede et fremragende hovedsteg forbi Dida fra syv yards. Publikum bliver skøre, og på sidelinjen forsøger Adams at piske dem til en endnu større vanvid! 73 minutter: Fremragende arbejde fra Johnson, der slalmoed forbi to forsvarere ned til højre og fodboldtrøjer derefter inviterede Kanu til at skyde bolden i det tomme net med et lavt kryds med pin-point. Pompej fortjener rigtigt deres føring. 83 minutter: Mere trickery fra Belhadj, hvilket bringer fans af glæde fra fansen. Pompey arbejder det derefter til den anden side, hvor Johnson endnu en gang finder plads.


Men denne gang sender skaberen af __begge mål sit kryds ind i mængden. Overraskende, returnere bolden, og afvise en valg souvenir. 90 + 1 min: Et katartisk brøl, mens James skyder for at plukke et farligt kors fra himlen. Pompeys løb ned ad den anden ened, og Antonini prammede ind i Crouch og indrømmer et frispark, så det skal være muligt for Pompeius at vinde uret ned. 90 + 2 min: Senderos kæmper for at genvinde bolden i midten og derefter snyder Zambrotta et håbefuldt skud i feltet. Inzaghi er uforklarligt i stand til at nedtage den uden at blive smeltet. Og fra otte meter slæber han bolden ind i hjørnet af nettet og knuste Pompeys drøm.


 ClemmieOR fotballdrakter SelinaMcm
Review my blog post ... fodboldtrøjer

  Print