Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - TMBMitchel

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12
31
Adam fodboldtrøjer GBNJusti
Juve var blevet nedrykket til Serie B på bagsiden af __Calciopoli-skandalen i sæsonen 2006/07, men deres legendariske nummer 10 blev med dem. Del Piero ville fange topmålscorertitlen, da Old Lady fodboldtrøjer vandt anden division. Da han vendte tilbage til Serie A, ville den daværende 33-årige fortsætte sin fremragende form og afslutte topscorer igen i sæsonen 07/08, da Torino-klubben endte på tredjepladsen i ligaen og tjente en tilbagevenden til Champions League ved første spørgsmål. Den spanske side omfattede ligesom Iker Casillas, Sergio Ramos, Fabio Cannavaro, fodboldtrøjer Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart og Ruud van Nistelrooy. Og selvom det var en god linje, inkluderede den Gamle Dame Giorgio Chiellini, Del Piero og Pavel Nedved.


 Catharine fodboldtrøjer SpencerHu

32
Roy fodboldtrøjer Jacquien
Dette huskes, da aftenen Gabriel Obertan endelig begyndte at vise, at han har evnen til at være en United-spiller, hvor han scorede det andet mål med en overdådig finish. Fletcher indledte sejren med et fint gennembrudsmål to minutter efter pausen, og der var en anden opmuntrende komo fra Bebé, der blev krediteret det tredje mål, selvom det så ud til, at Ali Tandogan uforvarende havde anvendt det afgørende sidste touch. Ataturk Stadium var en støjende, fløjtende, klynk af bias - højere, sagde Ferguson, end hans tidligere møder med Galatasaray, Fenerbahce og Besiktas - men når enden var, var der synet af tyrkiske supportere, der bifalder deres kolleger fra Manchester.


United er fodboldtrøjer blevet vant til kravene om at spille i disse udfordrende miljøer, og i sidste ende var det en behagelig sejr. Bursaspor var en dårlig side uden mål i de fire nederlag, der markerer en vanskelig første sæson i Champions League. Sejren kom imidlertid til en pris. Nani kom af med en lyskeskade, hvorimod Fletcher snoede sin ankel. Begge spillere har været integreret i et ubesejret løb, der strækker sig tilbage til 30. marts, og en uge før det første Manchester-derby i sæsonen er United urolige af en forlængelse af skadelisterne med Wayne Rooney, Ryan Giggs, Antonio Valencia og Michael Owen. Med 10 spillere tilbage i Manchester var det sandsynligvis uundgåeligt, at United ikke altid var på deres mest spændende.


Alligevel kontrollerede Scholes og Michael Carrick tempoet for lange trylleformularer. Specielt Scholes var fremragende, sprøjtningskort overalt på banen, lang og kort. Han troede også, at han havde givet United føringen syv minutter før intervallet kun for fodboldtrøjer at målet blev afvist, fordi han havde kontrolleret bolden med armen. Det var imidlertid et tegn på, at hjemmeforsvaret var alt andet end uigennemtrængeligt, og to minutter efter genstart understregede Fletcher punktet igen. Obertan, der spillede med en selvtillid, der sjældent blev set, siden han kom til klubben fra Bordeaux for 16 måneder siden, førte det første angreb, der løb fra højre mod venstre, gennem oppositionens halvdel.


 LamarScry fodboldtrøjer HKZTayla

33
Kermit fodboldtrøjer CharlesG
Zahavi var også involveret i Roman Abramovics køb af Chelsea i 2003, og den russiske magnat kompenserede ham med kommissioner fra underskrivelsen af __spillere som Michael Essien og Petr Cech. 74-åringen mæglede overførslen af __Javier Mascherano fodboldtrøjer og Carlos Tévez fra Corinthians til West Ham i 2006 (hvilket fik West Ham til at pålægge sig en bøde for ikke at give Premier League den nødvendige dokumentation). Over et årti senere tager Zahavi nu sig af Robert Lewandowski's anliggender, og hans mål er at sikre Bayern fodboldtrøjer München-angriberen en flytning til Real Madrid. Sidste sommer fungerede Zahavi som mellemmand i Neymars verdensrekordflytning fra Barcelona til PSG og modtog en provision på 12 millioner euro for sine problemer.


 BenBonnor magliette calcio EugeneCoo

34
Shelly fodboldtrøjer Taylajxa
Hvert mål var resultatet af grundlæggende defensiv slaphed. Tre af dem indeholdt spillere, der kiggede på i træt rædsel, da de ikke havde taget rudimentære handlinger for at forhindre dem. Den anden, straffen, der gjorde det muligt for Madrid tilbage i spillet, stammede fra, at Giovani Lo Celso kom i en frygtelig position og derefter blev panikfuldt, og trækkede Toni Kroos tilbage. Den 21-årige argentinske var en skaber i Rosario Central, men har udfyldt på bagsiden af __midtbanen i et par måneder siden skaden på Thiago Motta, mens Lassana Diarra genvinder matchfitness. Det måske den bedste ting at sige er, at han fandt, at dette var et betydeligt skridt op.


Gentagne gange virket PSG lidt forvirret af forestillingen om en modstander, der faktisk kunne tage dem på. Efter fodboldtrøjer en lys åbning løb Neymar igen og igen ned ad blinde gader og igen og igen besiddelse for længe, __som om det enorme pres, han er under på grund af hans prismærke og på grund af forventningen i dette verdensmesterskabsår, fik ham til at prøve at vind spillet med egen hånd. Men Madrid var ikke bedre - og der var heller ingen færdigpas mellem Cristiano Ronaldo og Karim Benzema. Ronaldo vil blive rost, fordi det altid er spillere, der scorede to mål, selv når det ene var et straffespark, og det andet ledte han hjem med knæet, men hans var et underligt, hvis ikke ukarakteristisk, selvinddraget bidrag.


Han rørte bolden 30 gange og havde alligevel 10 skud, et knap troværdigt forhold. Madrid har kun holdt et rent ark i deres sidste 10 kampe. De led lignende defensive problemer på omtrent denne tid sidste år også, men slap væk med det på grund af deres angribende dygtighed. Måske vil Ronaldo, der arbejder inden for en stadigt aftagende indflydelsesfære, ramme en anden lilla plaster, og Madrid vil nyde Champions League-indløsning efter en ellers elendig sæson. Faktum er, at Zinedine Zidane-sider ikke kontrollerer spil, men fungerer som et kollektiv af store stjerner snarere end som en indbyrdes afhængig, gensidigt understøttende konstellation.


PSG fodboldtrøjer virker tilsyneladende fanget i en klassisk tragedie, der længes efter europæisk succes og derefter ved at bruge hensynsløst på endnu flere angribende stjerner og skabe i deres desperation de helt betingelser, der vil garantere fiasko: jo mere de dominerer i Frankrig, jo blødere bliver de og jo mindre forberedt de vil være til slaget i Europa. Men der er også et spørgsmål ud over disse to hold. Dette var måske et glimt af en fremtid, hvor eliteklubber, der fokuserede mere på markedsføring og generering af indtægter, samler elitespillere og kaster dem ud på banen uden nogen tanke om, hvorvidt de kan spille sammen. http://caravanite.info/index.php?action=profile;u=78103 [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 ReedDeRou fotbollstr?jor TerranceK

35
Whitney fodboldtrøjer MarcelaI
At der er et spørgsmålstegn, er spændende. På den ene side er forestillingen om, at Frankrig stadig venter på, at Pogba skal bøje talent i verdensklasse i skjorten til Les Bleus. For to år siden i Brasilien, bare 21 år gammel, blev han faktureret som en af __starlets for at se på verdensmesterskabet endnu efter et fodboldtrøjer underholdende åbningskamp, __da han blev hooket efter 57 minutter, han blev droppet fra startopstillingen til den anden kamp. Han vendte tilbage til holdet og gjorde en indflydelse med en matchvindende header for at se ud af Nigeria i runden af __16. Generelt viste Pogba blink af løfte, men det var ikke helt udtrykket af den dominerende evne, som mange havde håbet på.


To år på linjen er Frankrig ikke for meget videre med hensyn til ventetiden på, at Pogba virkelig brændes i blåt. På den anden side af Pogba-polemikken er en tankegang, at det er en del af et storslået design fra Deschamps, et fodboldtrøjer forsøg på at på en eller anden måde provokere spilleren. Pogba er en afslappet karakter omkring lejren. Han har været kendt for at komme lidt sent til måltiderne og bære hans flip-flops, selvom reglerne kræver punktlighed og ordentlige sko. Lederen føler, at han har brug for at skubbe. Et par velgennemtænkte ord, der er nævnt i medierne af dem, der er tæt på Deschamps, er måske bare en anden taktik til at få en reaktion til følge.


 DakotaShe billige fotballdrakter LateshaCh

36
Nick fodboldtrøjer Charliax
Hvis fodboldmanager kun har lært mig en ting, og det 'stak mig meget mere end det i årenes løb, herunder hvordan man ikke gør andet end at spille FM hele dagen og næppe endda stå op til mad eller toilettet, så viser det sig at erstatte en af __dine bedste spillere, når han leder til nye græsgange, en færdighed Borussia Dortmund er vant til at fodboldtrøjer bruge. Hvert år ser det ud til, at Dortmund mister mindst en af __deres topspillere og bortset fra at undre sig over, om der 'san old save manageren kan gå tilbage til og tilbyde spilleren en ny kontrakt efterfulgt af at bande højt om det faktum at det' sno bruger du kun gemt for en dag siden og derefter sværger højlydt og lovede at få hævn på det skuespil, hvis karriere du lavede! Okay, så jeg har nogle problemer at gøre med, men Thomas Tuchel 'undgår at falde tilbage på, og Dortmund-chefen er fast besluttet på at erstatte Manchester United 'sHenrikh Mkhitaryan og holder øje med Stoke City' sXherdan Shaqiri.


Shaqiri koste Stoke 12 millioner pund fra Inter Milan sidste sæson, en rekord for klubben, men fodboldtrøjer måtte prøve meget hårdt for at overtale den tidligere Bayern München-angriber til at slutte sig til dem med spilleren, der antydede, efter at han underskrev, at det var for penge, og han skulle have har spillet i Champions League. Pottemakerne kunne se på at indbetale 24-åringen, der helt klart har masser af talent, men som er temmelig inkonsekvent, når det kommer til præstationer. Selv ved euroen kæmpede han for at blive involveret for Schweiz nok i spil på trods af hans utrolige mål mod Polen. http://gozizmir.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1548552 [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 ULXNestor billige fotballdrakter LaurindaL

37
Marcela fodboldtrøjer ErwinMur
Atmosfæren ved kick-off var så elektrificerende, som den kan komme i en arena, der har tendens til at suge energi ud af en fodboldmængde. En knurrende udfordring fra Eric Dier på Cheikh Kouyaté i det fodboldtrøjer tredje minut tilføjede brændstof til inderligheden. Men for det meste var West Ham på toppen i en helter-skelter-åbning. Hjemme fans sprang på benene i påvente af et mål, da André Ayew klippede bolden ind på banen til Lanzini, hvis løb fra dybt fangede Kyle Walker off-vagter. Barmhjertigt for den engelske internationale Lanzini skævt et svagt skud bredt. Walker fodboldtrøjer startede trods rapporterede uoverensstemmelser med sin manager om kondition og en overført overførsel, og det meste af det besvær, West Ham fortsatte med at forårsage, kom ned ad hans flanke, hvor Aaron Cresswell foretog den slags raid, som Walker normalt påfører andre.


 DorothyMi maglie calcio a poco prezzo DarcyMack

38
Chanda fodboldtrøjer LaureneU
Og med det lukker transfervinduet igen, og Jim White går i søvn og græder uden noget at leve for mellem nu og 1. juli, når det hele begynder igen. Men hvad var de top 10 overførsler i dette vindue? I januar drejede rygteriet sig så hektisk, som det nogensinde har gjort med de penge, der kommer fra Kina, hvilket gør sætningen Person X til den nyeste spiller, der er knyttet til en flytning til Kina, til den mest indtastede ting på Internettet. Chelsea-midtbanespilleren var tidligere blevet knyttet til en stor pengeovergang til Juventus, men efter at have fundet sig ud af Antonio Conte 'splans flyttede han til CSL. Han blev kort den højeste betalte spiller i verden, før Carlos Tevez overhalede ham.


VM-vinderen fortalte sit hold, at han ikke længere ville spille for dem, og de solgte ham behørigt til PSG for en masse penge. Den spændende vinger har været forbundet fodboldtrøjer med Arsenal meget gennem årene, og de franske mestre har lavet en topsignering. En aftale, vi vidste, foregik om sommeren, men gik først igennem i begyndelsen af __måneden. Der forventes masser af den spændende teenager. Mange vil argumentere for, at en fremadrettet 'ikke er det, som Pep Guardiola' -dampen har brug for, men en for fremtiden. Hvor meget West Ham må ønske, at de 'rykkede ind på Payet om sommeren. Franskmanden gik i strejke i begyndelsen af __måneden og fik til sidst sit flytte hjem i slutningen af __vinduet, tog et lønsnedsættelse for at flytte, men stadig meget en slange.


Kinesiske klubber var efter Ighalo i sommeren for at få flere penge, men spilleren tvang ikke til at forlade. Dog lokkningen af __CSL, eller dens penge alligevel, har været for meget til at afvise. Har lidt af anden sæson-syndrom denne sæson. Har aldrig gjort det på Old Trafford, men kunne være et meget godt træk for Toffees. Franskmanden er blevet genforenet med sin tidligere Southampton-manager Ronald Koeman. Eventuelt en af __de bedste tilbud i vinduet for alle involverede. En anden aftale for Kina, fodboldtrøjer men denne gang en undervurderet en, fordi det 'for en kinesisk spiller. Fortune har brugt en faktisk formue for en højre kant, der ikke' tscore i Super League sidste sæson, så hvem ved, om det er en god handel.


Ikke kun var de 28 forbundet med en flytning til Juventus sidste sommer, han var faktisk på randen af __underskrivelsen, indtil Zenit trak sig ud i sidste øjeblik. Det ville have været forventet at underskrive med den Gamle Dame i sommeren, men besluttede at følge kontanterne i Østen i stedet. Med angriberen Manolo Gabbiadini, der flytter til Southampton, var det 'overraskende, at Napoli bragte en erstatning, selvom de overraskende endte med at bruge mere på Pavoletti, end de gjorde ved at sælge deres spole. Har tre mål i syv kampe for Genoa denne sæson. https://www.ev.limited/user/profile/86152 [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 Sylvester billige fotballdrakter Augustina

39
Vanessa fodboldtrøjer CelestaU
Bafana Bafana-målmand Itumeleng Khune har brudt en mangeårig målmandsrekord, da han løb ud mod Angola i en international venskabskamp tirsdag den 16. juni 2015 på Cape Town Stadium. Itumeleng Khune: Jeg er meget stolt af den rejse, jeg har rejst, siden jeg debuterede i 2008, da jeg fik muligheden af __den tidligere Bafana Bafana-træner Carlos Alberto fodboldtrøjer Parreira. Jeg kiggede aldrig tilbage, og jeg sagde, at jeg var nødt til at gribe denne mulighed med begge hænder, og dette er nøjagtigt den drøm, jeg ville leve. Siden da fortalte jeg mig selv, at jeg er nødt til at gå hele vejen og få så mange kasketter, som jeg kan, og repræsentere mit land godt.


Jeg ønskede at hjælpe Sydafrika med at være konkurrencedygtige på højeste niveau, så jeg er stolt af denne præstation. Alt, hvad jeg kan love fansen, er, at jeg stadig søger at blive stærkere og opnå mere. Jeg vil også gerne takke alle de trænere, der havde tillid til mig og fortsatte med fodboldtrøjer at give mig en chance for at fremvise mit talent og ikke glemme de fans derude, der har sikkerhedskopieret fra første dag både på landshold og klubniveau. Det er de mennesker, vi spiller uge i uge, og de inspirerer os til at gøre det bedre. http://afrasena.ir/component/k2/itemlist/user/21548.html LeathaTri fodboldtrøjer ConnorWra
 CherieEdm billige fodboldtrøjer MonroewbO
 .


 MagaretBi fotbollströjor barn CharliePe

40
Amee fodboldtrøjer LaurenRu
Sammen forventedes de at vinde England tilbage respekt, hvis ikke hædre, da det land, der altid betragtede sig selv som en stor fodboldmagt, kæmpede for at efterligne sin ensomme turneringsucces ved verdensmesterskabet i 1966. Da Rooney brast videre til turneringsscenen ved at score fire mål ved europæisk fodboldtrøjer mesterskab i 2004, blev hans indflydelse endda sammenlignet med Pele. Rooney blev allerede den yngste spiller, der blev afsat af England, set som totalmen, der kunne gøre sit land, hvad hans uhyrligt talentfulde forgænger havde gjort for Brasilien. Det betyder, at Rooney spillede sin sidste optræden for England mod Skotland i november sidste år, et spil, der blev efterfulgt af en undskyldning, efter at Rooney optrådte beruset ved en efterfølgende bryllupsfest på teamhotellet.


Den seneste af dem kom mod Manchester City mandag, da han bød sin tid inden han spøgede ind i området for at score næsten ubemærket. På et øjeblik viste han, hvad den ældre Rooney kunne bidrage med, da den kloge angriber drager fordel af yngre ben omkring ham. På sit højdepunkt var Rooney fodboldtrøjer i stand til skandaløs færdighed, en angriberen til at plukke mål hvor som helst. Men da hans tempo sænkede, legede England sig med at spille ham i midtbanen, et eksperiment, der endte i fiasko, da England blev slået ud af Euro 2016 af Island i anden runde. http://drwmohouse87.club/?document_srl=570715 [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 HopeEdmon fodboldtrøjer AdriannaT

41
Jess fodboldtrøjer Lyntaao
Den måde, hvorpå Van Basten gav udtryk for sit syn, tyder på, hvordan dynamikken kan ændre sig, når der er mange store personligheder, der kæmper for indflydelse. For hollænderne er dette ikke et nyt fænomen. I 1981, da Ajax slog Twente 2-3 ved De Meer, tog Johan Cruyff, derefter i en vag instruktørrolle, vej fra tribunen til bænken og fodboldtrøjer støttede sig ved siden af __træneren Leo Beenhakker, råbte instruktioner og foretog taktiske ændringer. I 2004, da Ronald Koeman var manager for Ajax, plejede Louis, der daværende teknisk direktør, at sidde på sidelinjen og kommentere træningssessioner. Peter Bosz, nu i Borussia Dortmund, er en hollandsk sjældenhed ved at bryde det loft i de senere år, men syntes at blive hurtigt skubbet ud af de magter, der var ved Ajax.


Så der opstår et billede af en isoleret, indsnævret gruppe af coaches, der får muligheder med ringe eller ingen coachingerfaring. De fleste deler en fælles idé om besiddelsesbaseret 4-3-3 fodbold, hvilket gør hollandske fodboldtrøjer hold forudsigelige, mens andre nationer enten har bedre 4-3-3 eller er gået videre. Nu i friktionen mellem nostalgi for deres store fodboldinnovationer i fortiden og virkeligheden af __at blive overgået i taktisk relevans i dag, ser det ud til, at hollænderne har mistet deres status og endte med at gå på kompromis med både den stil, som de var berømt for og resultater, som de ikke opnår. https://peers.ng/index.php?action=profile;u=15151 [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 https://vocatrade.com/blog/profile.php?id=2487 AlyciaSik SylviaCog

42
Patricia fodboldtrøjer Antonett
Zlatan Ibrahimovic vandt for nylig sit 32. trofæ efter at have løftet EFL Cup med Manchester United, så vi kiggede på hvor han rangerer i sammenligning med de mest succesrige fodboldtrøjer fodboldspillere i historien en liste, der inkluderer to afrikanske stjerner. Den tidligere svenske angriberen, som scorede et brace mod Southampton i denne finale, har nu modtaget vinder 'smedaler med syv forskellige klubber fire med Ajax Amsterdam, to med Juventus (selvom de senere blev ophævet på grund af Calciopoli-skandalen), fem med Inter Milan , fem med FC Barcelona, __to med AC Milan, 12 med Paris Saint-Germain, og nu to med United. I rangeringen for de fodboldtrøjer mest succesrige spillere sidder han over Lionel Messi, der har løftet 29 seniortrofæer med FC Barcelona, __Gerard Pique (29), Andres Iniesta (30) og Dani Alves (31).


 BethanyTh fotballdrakter barn WendyFifi

43
Deb fodboldtrøjer DarinAng
Sverige mangler åbenlyst inspiration, hvis Ibrahimovic holdes stille, men Emil Forsberg er en lovende operatør til venstre og Marcus Berg er en uselvisk folie, der lige har nydt en tredje produktiv sæson med Panathinaikos. Et erfarent forsvar ser solidt ud, med den 33-årige Kim Kallstrom, der opererer foran sig, og en række UEFA-under-21 mesterskabs-2015 hold venter i vingerne for at friske ting op, hvis det bliver opfordret til det. En af dem, Oscar Lewicki, fodboldtrøjer skulle starte midt i midten. Den 58-årige Hamren havde store sko at fylde, da han overtog den længe, __som fungerede trener Lars Lagerback i 2009, hvor han oprindeligt ledede den norske side Rosenborg i tandem.


Han tog Sverige til Euro 2012, hvor en skuffende kampagne sluttede på gruppespillet, men så dem falde til et Cristiano Ronaldo-inspireret Portugal i slutspillet til verdensmesterskabet 2014. Nu fører han Sverige i endnu et europæisk mesterskab, og forventningen er at han kan føre dem gennem gruppefasen; uanset hvorledes vil han afgå fra rollen efter turneringen. Emil Forsberg: En vinder af oprykningen til Bundesliga denne sæson med Red Bull Leipzig, venstre fløj Forsberg scorede det første mål i den danske slutspil og har tiltrukket opmærksomheden fra fodboldtrøjer Premier League-klubberne Everton og Liverpool. Kun et sted at kigge her. Ibrahimovic og hvem, der administrerer sine konti på sociale medier, har skabt sit image ned til en tee - men det forhindrer ikke mange af udtalelserne og memesne på for eksempel at hans Instagram-konto er utroligt underholdende.


 DeloresDa fotballdrakter BrigidaMc

44
Jolene fodboldtrøjer Collette
Andres Iniesta 'sautobiografi, med titlen The Move of My Life blev frigivet i september og indeholder en hel række fascinerende indsigt i og uden for banen ventures for en af __de mest fodboldtrøjer begavede spillere i fodboldhistorie. Det har været tilfældet for Barca i en række tilfælde dette udtryk. De løb Real Madrid tæt i La Liga-titelløbet, men havde i sidste ende ikke nok om dem til at udgøre og blev foretaget til at rute adskillige kampe i løbet af den indenlandske sæson, hvor de tabte point i spil, de virkelig burde have vundet. I Champions League var følelsen ren eufori, da de gjorde det utænkelige for at overvinde et 4-0 sidste fodboldtrøjer 16 første benunderskud for at besejre PSG, men de manglede ideer og opfindelse i næste runde og blev fortjent banket om Juventus, der gjorde skade i første ben med en 3-0 sejr hjemme, og lukkede Barca helt ud på Nou Camp i anden ben.


 KimPridha fotballdrakter RoseannLo

45
Glenn fodboldtrøjer Chassidy
Alt dette er glemt nu. Liverpool er ikke længere den halvt ignorerede klub, der aldrig har vundet Premier League og sveder endda for at afslutte fjerde. Denne turnering har set den omfavne sin tidligere status. Det er ikke sentimentalitet at erklære, at klubber undertiden kan få styrke ved at fodboldtrøjer trække på butikken med folkeminder. I betragtning af den stolthed, som Anfield tog i de store udstillinger af synkroniseret forbipasserelse for en generation siden, var der en vis ironi for booingen, da Chelsea komponerede sig ved at holde bolden, men dette var øjeblikket for enhver Liverpool-fan at være på hans mest partisan. Tilskuerne var deltagere. Mændene, der officielt repræsenterede klubben, sikrede, at feberen ikke falmede.


Forsvaret var lige så hårdt som det havde været ved Stamford Bridge, og med Xabi Alonso suspenderet kom Hamann tilbage fra seks ugers skade for at genoprette soliditeten. Tyskeren havde endda sulten efter at opkræve et skud, da en skuffende fodboldtrøjer Lampard løb i problemer nær sit eget straffespark i det 26. minut. Overgangen fra forsvar til fuld angreb arbejdes, når Robben og Duff ikke er ude for at oprette forbindelse til højhastighedstog. Et dagligdags hvis flittig Chelsea bestræbte sig på at slibe Liverpool i går aftes, fordi de manglede kanten til at skære igennem dem. De kliniske kørsler af Robben blev dårligt savnet, før han startede i de afsluttende 20 minutter.


 ChasWmxvw fotbollströjor VerleneGa

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12