Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - VivianQual

Pages: 1 [2] 3
16
Tracy fodboldtrøjer ViolaWhy
Alf Ramsey, fremtrædende fodboldspiller og endnu mere fremtrædende manager, der tog England til deres eneste sejr i verdensmesterskabet i 1966 på Wembley, hvor et Geoff Hurst-trick og et stadig varmt omstridt mål besejret Vesttyskland er død i en alder af 79 år. Impression af holdningen til Manchester City-venstrebacken, Sam Barkas, opmuntret til at øve af den tidligere Portsmouth-venstreback, Bill Rochford, vandt Ramsey sin første England-cap i december 1948 mod Schweiz på Highbury, kun for at miste sin plads for begge klub og land året efter til Bill Ellerington. Sådanne tilbageløb havde imidlertid deres Nemesis, fodboldtrøjer især i 1951, endnu mere, når man koste et afgørende mål i en FA Cup semifinal på Villa Park mod Blackpool.


Ramsey spillede for England i verdensmesterskabet i 1950 i Brasilien, inklusive det uheldige spil på Belo Horizonte, da de tabte 1-0 til USA. Han vandt i alt 32 engelske hætter. Ramsey blev loyalt støttet af patrician Cobbold-familien, der ejede klubben. Der kunne næppe have været en større kontrast mellem ham og den racemæssigt uhæmmede formand, John Cobbold, men de to supplerede hinanden beundringsværdigt. Det år overtog Ramsey som manager for det engelske hold, vel vidende om, at England ville være vært for VM-finalen i 1966. Ukarakteristisk meddelte han, at England ville vinde verdensmesterskabet. Ting begyndte dårligt, da England tidligt det følgende år tabte 5-2 til Frankrig i Paris i et europæisk Nations Cup-kvalificeringsspil, men fra da af begyndte Ramsey at opbygge den slags hold, han ville have.


Ramsey havde et fremragende hold i Mexico i verdensmesterskabet i 1970 og var måske gået ud over kvartfinalen, havde Gordon Banks, en fremragende målmand, fodboldtrøjer ikke drukket et fatalt glas øl og været udelukket fra kvartfinalen; tabte mod Vesttyskland, i Leon, efter at England havde ført 2-0. I de senere år syntes han at miste kontakten. Afgørende spil blev tabt, og han blev tvunget ud af sit job, før hans kontrakt sluttede, i 1974. Det var et trist antiklimaks, og der var en anden, da han uden succes gik tilbage i klubledelsen med Birmingham City. Det så ud til, at han på det tidspunkt havde forladt sin essentielle sammenhæng med spillere, og han trak sig tilbage for at bo i Ipswich, hvor han levede et tilbagevendende liv med lejlighedsvise forberedelser ind i journalistikken.


 RondaBoyn fotballdrakter BrigitteL

17
Rodger fodboldtrøjer LateshaH
Madrid har brug for en spiller, der kan komme tæt på de 50 mål pr. Sæson scoret af Ronaldo, og Florentino Perez kan godt se på strejkere i Edinson Cavani, Harry Kane eller Robert Lowandenskis kaliber for at fylde portugisernes støvler. Hvis han ikke henter nogen udefra, ville det være Benzema, der er forpligtet til at nå disse scoringsnumre. Sidste sæson scorede Benzema kun 12 mål på 47 kampe, hvilket fodboldtrøjer var hans næst laveste mål, siden han kom til Madrid (det værste var i kampagnen 2009-10, da han scorede 9 mål på 33 kampe). Hans højeste måloptælling kom i sæsonen 2015-16, med franskmanden netting 28 mål i 36 kampe. Benzema var et personlig mål for Florentino Perez.


Præsidenten var så fast besluttet på at underskrive ham, at Perez selv rejste til Bron Terraillon-kvarteret i udkanten af __Paris for at overtale den unge angriberen og hans far om at flytte til Madrid. Kort efter underskrev Benzema fra Lyon for 30 millioner euro i sommeren 2009. En anden spiller, der ankom den sommer, var Cristiano Ronaldo, der indtil nu har dækket Benzemas mangler. Men fra fodboldtrøjer nu af har franskmanden ikke Ronaldo under hvem han skal gemme sig. Sidste år underskrev Benzema en toårig kontraktforlængelse, som vil holde ham i klubben indtil 2021, med en årsløn på 9 millioner euro. Indtil videre har han ikke tænkt på at forlade Bernabeu, og der har heller ikke været tilbud om at lokke ham.


 MurielBut fotballdrakter Jaqueline

18
Maricela fodboldtrøjer BetseyRo
Den tyske træner er en af __de mest animerede ledere inden for fodbold, med hans varemærke griner og over-begejstrede måde at glæde sig over hans side 'sgoals bliver et almindeligt tema fodboldtrøjer for Liverpool kampe, siden han ankom til Merseyside klubben i oktober sidste år. Men ifølge Carsten Cramer, Dortmunds 'marketingdirektør, var Klopp engang tæt på at tilføje en angriber til klubben' sranks efter en omfattende spejderproces, men trak sig ud i sidste øjeblik, fordi fodboldtrøjer han ikke var 'tkeen, da han så, hvordan han fejrede et mål . Spilleren forbliver unavngivet, men Cramer fortalte The Mirror: Der er en historie, Jurgen fortalte mig om en angriber, han var interesseret i.


 MiquelTrl maglie calcio poco prezzo ElmaTijer

19
Hamish fodboldtrøjer ReaganCh
Ligaer over hele verden vender tilbage i denne weekend, efter at den internationale pause sluttede. Den spanske LaLiga vil se et møde, hvor FC Barcelona rejser væk til Anoeta stadion, hvor katalanerne står over for ottendepladsede Real Sociedad. Ved sydafrikanske bredder håber Maritzburg United på, at den nylige pause får dem til at vinde måder mod bjælkeledere, Bidvest fodboldtrøjer Wits. Nyttige fakta: Barca har haft en perfekt sæson til sæsonen og vil ikke være villige til at lade Real Sociedad ødelægge festen. De vil være de overvældende favoritter til dette inventar, spillet handler om målene, og de har scoret en kæmpestor 12 i tre kampe indtil videre.


La Real '-resultater har i mellemtiden været en blandet pose af inkonsekvens, sejr, uafgjort og tab. Efter at have indrømmet fem mål, er det' svær at se, hvordan de vil stoppe Lionel Messi Co. I det seneste møde mellem to hold, i maj, Barcelona løb 1-0 vindere. Nyttige fakta: Det 'stwo hold, der sidder i modsatte ender af Absa Premiership bord kæmper, og fodboldtrøjer presset er bestemt på! For Team of Choice er der intet mere indbydende end muligheden for at slå Clever Boys til at øge tilliden til slå lejr og få dem tilbage til højderne i sidste sæson, mens Gavin Hunt 'smen' det 'handler om at bevare konsistensen. Det' er et vanskeligt møde for Maritzburg, da forskellige spillere fra Wits bidrager til målene denne sæson, men værter banker på højlydt hjemmestøtte for at få dem i gang.


 DeniseGro maglie calcio ThereseSc

20
Danuta fodboldtrøjer VirgieGa
AC Milan imod Liverpool i Champions League-finalen er en af __de mest mindeværdige Champions League-finaler i historien, og på grund af dette er den anden lejlighed en af __de mest glemte udgaver af europæisk fodbolds showsh event-begivenhed. Du har uden tvivl læst om 2005 Champions League-finalen en million gange, og det 'sno spekulerer på, hvorfor fordi det virkelig er et af de mest bemærkelsesværdige comebacks i en finale, med fodboldtrøjer en Steven Gerrard inspireret Liverpool, der kommer tilbage fra halvtiden 3-0 underskud for at udjævne kampen på 3-3, før endelig To år senere mødtes de to hold igen i finalen, denne gang i det olympiske stadion i Athen.


Denne gang gik den italienske side 2-0 op, og til trods for et sent mål fra Dirk Kuyt, var Filippo Inzaghi 'sstrikes forskellen. _Jeg var glad for, at jeg overhovedet spillede i den kamp, __da der før finalen var der en hændelse, der næsten forhindrede mig i at deltage. Da vi var i træningslejren før finalen, gik troppen i gokart. Jeg gjorde ikke _kom ind, da jeg ville hvile en lille skade, men jeg gik med for at se og valgte et sikkert udseende sted til at stå ved fodboldtrøjer siden af __banen med Rafa.  Ud af intetsteds kørte Peter Crouch lige mod mig i ca. 35 km / h. Han kunne ikke 'bremse! Det eneste, jeg kunne gøre, var at hoppe i luften, og til sidst lykkedes det mig bare at hoppe over Peter, og han styrtede ned i papkasser bag mig.


 CallumSid fotbollströjor barn CletaKilg

21
Brayden fodboldtrøjer VaughnLa
Det var en passende afslutning på, hvad der i sidste ende var 'frygtelig sæson for Los Blancos. Klubben kunne ikke forsvare deres ligatitel på grund af deres manglende evne til at holde føringer og spille kvalitetsfodbold i 90 minutter. Trods at have endt på femteplads fortjente Villarreal ikke et point i denne kamp efter den måde, Real spillede. Gareth Bale åbnede spillet i det 11. minut og markerede sit 16. ligamål, med Cristiano Ronaldo på vej fodboldtrøjer hjem til sin 26. lige efter halvtimes mark. Efter pausen syntes teamet igen at miste fokus og opgav føringen. Der var lidt bevægelse fremad, og holdet så ud til at vente på slutfløjten. Til tider har dette hold været for tillid til deres evner.


Sidste sæson troede dette hold virkelig på klubben, der sagde Hasta el final (indtil slutningen). Denne sæson var der så mange gange, der førte en føring, et sent mål tilladt eller mangel på kontinuitet førte til en sen fejltagelse. En af de mulige årsager til et så lavt fodboldtrøjer år efter at have vundet ligaen og Champions League er manglen på scorere i starten af __XI. Der var så meget dybde hos manager Zinedine Zidane 'disposition med Alvaro Morata, Marco Asensio og andre, der kom fra bænken. Jeg ville ikke 'tsay dette resultat er en dårlig ting på vej ind i UCL-finalen næste weekend, men det er ikke' tgood. For mig har det følt, at spillerne ikke plejer så meget om La Liga, som de gør Champions League.


 RobinRzj fotballdrakter CarenDray

22
Chad fodboldtrøjer RobtEliz
Inden for seks minutter var det tydeligt, at det ville være et betagende ende til ende møde. En fantastisk pasning fra Alexis Sánchez fandt fodboldtrøjer Eduardo Vargas alene i straffesparksfeltet, måske marginalt offside, kun for Rui Patrício for at give en enestående redning. Øjeblikke senere brast Cristiano Ronaldo ned langs venstre flanke og placerede en perfekt vægtet lang pasning mod André Silva, der ramte en let mulighed direkte mod Bravo. Manglen på mål dæmpede ikke entusiasmen fra 40.855 tilskuerne, der fyldte den 2013-konstruerede Kazan Arena tæt på fodboldtrøjer kapacitet. Efter at gruppespillet blev spillet i halvtomme stadioner, suppleret med mistænkeligt optimistiske deltagertal, kommer det store antal som en velkommen lettelse for turneringsarrangørerne.


 TanjaWood magliette calcio RedaFenbu

23
Tosha fodboldtrøjer FinnLegg
Mellem at være bænket for sin klub og sit land og blive booedet af engelske fans, barberer Wayne Rooney 'en hård tid af ting denne sæson. Imidlertid har England og Manchester United-kaptajnen modtaget lidenskabelig opbakning fra den tidligere Three Lions-skipper, John Terry. Terry tog til Instagram for at sende en fodboldtrøjer lang besked om støtte til sin tidligere internationale holdkammerat og mærkede Rooney som en af __de allerbedste spillere, jeg har set og havde fornøjelsen at spille med i min levetid og en absolut LEGEND Wayne Rooney England 'er den mest rekordmålscorer i vores spillets historie. Snart bliver den mest afdækkede spiller, som vores store land nogensinde har produceret.


En af de allerbedste spillere, jeg har set og havde fornøjelsen at spille med i min levetid og en mand, der har givet alt for England. En absolut LEGEND i Everton, Man Utd, England og verdensfodbold. Vi burde alle vise mere respekt for denne fantastiske spiller og mand. Lad _komme bag Wayne fodboldtrøjer og det engelske team i morgen. @waynerooney: fodbold :: slag: Terry gør mange gode punkter i sit indlæg og minder alle om de mange resultater, Rooney har opnået gennem en glitrende karriere. Selvom Rooney fortjener fansens respekt for hans forskellige individuelle og team-hæders, er det 'det faktum, at det ser ud til, at United-kaptajnen' sreputation har holdt ham i at starte XI 'srather end hans form for længe, __og derfor meget af fans frustrationer.


 IanCareyw fotbollströjor KristanPi

24
Byron fodboldtrøjer OMYFred
Det ser ud til, at selv efter lukningen af __sommeroverførselsvinduet nægter rygteriet at forsvinde, og ifølge rapporter i Italien bliver Liverpools sTerman-midtbanespiller øjet af både Chelsea og Manchester United. Can 'scurrent contract situation kunne potentielt betyde, at 23-åringen forlader Anfield for intet i næste juli og endda fodboldtrøjer kan begynde at forhandle om en kontrakt med en ny klub allerede i januar. Liverpool har forsøgt at binde Can til en ny aftale i de sidste par måneder, men indtil videre er der ikke gjort nogen fremskridt, der oprindeligt advarede Juventus til den tyske internationale 'tilgængelighed, selvom Torino-klubben derefter besluttede at underskrive Blaise Matuidi fra Paris Saint- Germain for at styrke deres midtbane, tilsyneladende afslutte deres interesse for Can.


I betragtning af at United allerede har styrket deres midtbane med Nemanja Matic, ser det ud til at være usandsynligt, at Jose Mourinho også ville føle behovet for at tilføje Can til hans rækker, hvor også United-chefen også har Paul Pogba og Ander Herrera til rådighed. Chelsea har i mellemtiden underskrevet Tiemoue Bakayoko og Danny fodboldtrøjer Drinkwater til deres tropper i sommer, selvom Sport Witness rapporterer, at Drinkwater måske ikke har været manager Antonio Conte 'første valg midtbaneindstilling og kunne beslutte at tage et skridt til Can i det nye år foran en bosman underskriver næste sommer. http://web.xorg.cn/comment/html/?133204.html [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 EzraXexf fotbollströjor barn WinstonHa

25
Alfonzo fodboldtrøjer MarlysDa
Seks anden halvdel ændringer, to mål for to erstattere. Aspas krøllede sig ind i en fremragende først, vendte springende og kysste skiltet på hans skjorte. Et debutmål. Et trøst mål også. Eller ikke, som det skete. Isco kom næste. Spanien forbliver ubesejret under deres nye manager, Julen Lopetegui. Fem sejre og dette uafgjort. Han omfavnede Southgate i slutningen; hans spillere omfavnede hinanden. Der var glæde på en eller anden måde. Åh nej? England imponerede; Spanien gjorde fodboldtrøjer det ikke. Der var lidt at beundre over deres fodbold her. Der var ikke engang et skud at beundre før det 50. minut. Pepé Reina, tilbage efter to år og slået inden for 10 minutter, så England komme og stormede vej.


Det er ikke som om der var utallige chancer, men hans hold blev overskredet. De havde ikke den ting, der skal definere dem: kontrol. Det tog ikke lang tid for Lopetegui at gribe ind og bytte César Azpilicueta til den anden side og tilføje en mand til forsvaret. Men især fodboldtrøjer Inigo Martínez virkede frygtelig ubehageligt. Vicente Del Bosque og Lopetegui havde begge indrømmet, at der var få muligheder midt bag; Martínez og Nacho forførte dem ikke fra denne idé. Så kom ændringerne, den venlige ting. Fem sejre under Lopetegui så ud til at blive efterfulgt af et nederlag. Her af alle steder. Udskiftningerne syntes at være meningsløse, men de var alt andet end.


 LawrenceH magliette calcio YVFPatric

26
Laura fodboldtrøjer JoieDown
Manchester United så ud til at forblive ubesejret i forsæsonen, da de stod overfor Barcelona i FedEx-feltet i Washington onsdag aften. Med rygter der hvirvlede rundt om Neymar, så Barcelona efter at bygge videre på en solid åbning mod Juventus i deres første kamp i USA i sommer. Luis Suárez havde en god indsats fra en akrobatisk volley, efter at Mesis slap en fri gennem til ham, men De Gea var hurtig til at komme ned og redde igen, da stillingen forblev 1-0 og med en række ændringer i pausen. Det forblev 1-0 til Barcelona dybt ind i spillet, og mens Manchester Fram så ud som den mere sandsynlige part til at få et mål, ankom den aldrig. En sen fodboldtrøjer chance for United kom, da Martial befandt sig med bolden i boksen, men Aleix Vidal gled ind for at vinde den tilbage, og Rashford kørte over kun et sekund senere, da tiden udløb.


Mourinho har arbejdet med at gøre i den næste uge for at sikre, at United er ført til Real Madrid, mens Barcelona vil være glade for de 45 minutter, deres første hold satte i gang for at starte spillet i præeperation for El Clásico på få dage. Ander Herrera holder i øjeblikket en session på egen hånd før spillet. Han er skadet i kampen i aften. Dette kommer efter, at Juan Mata og Ashley Young træner alene tidligere. herrera forventes at være tilbage snart. Dette er den anden før-sæsonkamp for den katalanske side, og der var tidligt optimisme for Valverde, da han så hans hold slå de italienske mestre og de europæiske finalister, Juventus 2-1.


I betragtning af den aktuelle situation var Neymar potentielt frustrerende for showet og gav et tegn på, hvor meget han kunne gå glip af, hvis han skulle forlade den nye sæson. På trods af at der er en ICC Clásico i Miami om et par dage, er den tobenede spanske Super Cup mod Real Madrid det, han bygger mod. Mange vil vælge at se denne duel som en markør for kampagnen 2017/18, fodboldtrøjer så denne test mod United (som burde være skarpere og videre i deres forberedelser) vil give ham mulighed for at se mere af sin trup i aktion, mens han hædder nogle af de anvendte taktikker i løbet af hans korte mandatur til dato. Forvent, at Neymar, Messi og Suárez alle vil få en chance for fuldt ud at teste David De Gea og United's bagerste linie.


Igen vil det være en chance for Mourinho at prøve forskellige kombinationer, med en blanding af ungdom og erfaring til hans rådighed, med et bestemt ønske om at holde nysigneringen Romelu Lukaku blandt målene. En anden spiller, der fik liv i spillet mod Madrid, var Anthony Martial, hvis blændende fodarbejde skabte tap-in for Jesse Lingard. Hans manager bad om mere forsigtighed fra franskmanden i et forsøg på at give ham mere regelmæssige starter, og dette spil er en anden chance for ham til at vise, hvad han er i stand til, når presset er let. https://www.sanpenye.com/?qa=6212/409-fodboldtr%C3%B8jer-susan [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 SerenaCro maglie calcio poco prezzo SangPinsc

27
Crystle fodboldtrøjer KellyeSa
ootball er desværre blevet om overdådige udgifter. Der 'sno måde det rundt, at' sjust hvad det 'sbecome. Og vi er nødt til at acceptere det på et eller andet niveau, for ikke at komme ind i sportsoverføringssiden er at benægte et af de største elementer i fodbold. Nogle klubber har mere at bruge end andre, og det betyder, at der er et element af illoyalitet i ligaen. Mens klubber som Manchester City og Manchester United bruger store og er i stand til at fodboldtrøjer konkurrere om titlen, kan sider som Newcastle United eller endda Burnley ikke komme nogen steder i nærheden med deres midler. Der er en ting som at købe ligaen. Man City, kunne du argumentere, gjorde netop det.


Ikke desto mindre på samme måde, der 'er noget af at sige, at deres glans sidste sæson var rent baseret og et resultat af det beløb, de havde. Se på Everton. De brugte 100 millioner af sidste sæson, men formåede næppe at holde sig ude af nedrykningskrot. De endte på 8. pladsen, men tilhængere forventede meget mere i betragtning af det kontante beløb, de tilbragte sommeren før. Man kan sige, at udgifter er fodboldtrøjer en kunstform. Det 'synder godt og godt at købe spillere for 50 eller endda 75 millioner, men det' betyder en anden sag at få de spillere, du har købt, til at fungere godt. Og når du tager Jurgen Klopp som et eksempel, kan du sandsynligvis sige, at han 'var en af __de bedste købere i Premier League.


 NellieNap maglie calcio TerrellEz

28
Tory fodboldtrøjer RCUTyree
Prisen, der blev grundlagt i 2003, vedrører forestillinger i et kalenderår ikke en sæson, hvor vinderen besluttes af et panel på 30 journalister. Blandt favorittene denne gang er Mbappé, der kom sammen med Paris Saint-Germain på et fodboldtrøjer indledende lån i sidste måned efter at have imponeret for de franske mestre og Champions League-semifinalister Monaco, og Dembélé, som nu står mindst tre måneder ude med skade efter at have afsluttet sin 97 millioner pund flytter til Barcelona om sommeren. Aarón Martin Espanyol; Jean-Kévin Augustin RB Leipzig; Rodrigo Bentacur Juventus; Steven Bergwijn PSV Eindhoven; Dominic Calvert-Lewin Everton; Federico Chiesa Fiorentina; Ousmane Dembélé Barcelona; Amadou Diawara Napoli; Kasper Dolberg Ajax; Gianluigi Donnarumma Milan; Gabriel Jesus Manchester City; Joe Gomez Liverpool; Benjamin Henrichs Bayer Leverkusen; Borja Mayoral fodboldtrøjer Real Madrid; Kylian Mbappé Paris Saint-Germain; Emre Mor Celta Vigo; Reece Oxford Borussia Mönchengladbach; Christian Pulisic Borussia Dortmund; Marcus Rashford Manchester United; Allan Saint-Maximim Nice; Dominic Solanke Liverpool; Theo Hernández Real Madrid; Youri Tielemans Monaco; Enes Unal Villarreal; Kyle Walker-Peters Tottenham.


 TeshaKaes fotbollströjor barn AlineHeye

29
Rafaela fodboldtrøjer Leonardo
Sporting genoptog deres pres og var i niveau efter 14 minutter. Benny Feilhaber benyttede sig af en gave fra Giles Barnes og anklagede i hjertet af Houston-forsvaret. En uhyggelig Bobby Boswell kunne kun røre bolden til venstre i banen til CJ Sapong, da han trak sig tilbage, og Sporting-fronten bankede hjem for at udjævne scoringerne. Så det var med fodboldtrøjer perfekt timing, at Sporting endelig tog føringen i uafgjort i det 63. minut. Zusi og Feilhaber kombinerede igen for at narre vej gennem midten, og sidstnævnte scoopede en smuk kort pasning mellem Boswell og Eric Brunner, for Dom Dwyer skulle kontrollere en gang, før han satte bolden hjem fra tæt på straffesparket.


Da Houston forsøgte at konfigurere igen for at redde spillet, erstattede Omar Cummings Andrew Driver i det 70. minut, med Brad Davis bevægende sig til venstre, derefter fire minutter senere sørgede Warren Creavalle for Servando Carrasco,. I tre års slutspil havde Sporting Houston aldrig været bagud på samlet, men befandt sig nu med lidt over et kvarter til at redde deres sæson. Begge hold havde fodboldtrøjer chancer i afslutningsfasen: Dwyer, i rummet, gik lige mod Hall efter at blive plukket ud af Feilhaber i det 80. minut. Sekunder senere, i den anden ende, hvis feltet blev fanget, blev et stikkende Ashe-skud fanget ved det andet forsøg fra Nielsen. I det 82.


 JorjaAnga fotbollströjor ShereeNot

30
Catalina fodboldtrøjer JanaLowe
Arsene Wenger har slået Mourinho kun en gang i 15 tidligere møder, men den tidligere Manchester United-midtbanespiller Ince regner med, at han aldrig får en bedre chance end på lørdag på Old Trafford, hvor han siger, at United har fodboldtrøjer set sårbar ud.  Dette er en stor måler for Wenger at se, hvor hans hold er i med hensyn til udfordrende for ligaen, sagde han i en blog med Paddy Power. Det 'stheir første udekamp til en top syv side, og hvis de får et resultat, ville det gøre dem til alvorlige udfordrere. Men det vil spille bagpå i hans fodboldtrøjer sind, at han' snever slog Mourinho.  Shkodran Mustafi er tilsluttet fra Valencia og sammen med Laurent Koscielny har de dannet et rigtig stærkt defensivt partnerskab.


 RichardMc magliette calcio SiennaClo

Pages: 1 [2] 3