Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - VivianQual

Pages: [1] 2 3
1
Eric fodboldtrøjer MeriHoeh
James spillede to meget gode kampe den sidste uge, da Colombia scorede et mål og assisterede på et andet i en 2-0-sejr over Venezuela 1. september i verdensmesterskabet. James har fungeret godt med landslaget, der førte dem i verdensmesterskabet i 2014 og vandt Golden Boot, og også ført Colombia til finalen i Copa America denne sidste sommer. James håber, at hans succes på international pligt vil oversætte tilbage til klubspil samt håbe, fodboldtrøjer at manager Zinedine Zidane vil lægge mærke til hans præstation og give ham en mulighed for at spille i det første hold, når han vender tilbage. Real Madrid havde en forbløffende fem spillere, der blev kaldt til af Spanien, og næsten alle spillerne var med.


Alvaro Morata, Sergio Ramos og Dani Carvajal startede i en 2-0 sejr over Liechtenstein i et venligt. Morata plukkede et tilsyneladende knock, men det ser ikke ud til at være for alvorligt, og spilleren burde være tilgængelig til spillet mod Osasuna. Lucas Vasquez fodboldtrøjer så et par minutter mod slutningen af __spillet, mens Marco Asensio forblev på bænken og ikke blev valgt af den nye chef Julen Lopetegui i sin debut. Andre gode præstationer af bemærkning, Pepe scorede et mål for Portugal i en 5-0 venlig sejr over Gibraltar, Gareth Bale holdt hans nylige løb af god form og scorede to sene mål mod Moldavia i en 4-0 sejr. http://revistadefisica.es/index.php/ref/comment/view/2171/0/4797 [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 LeonCross fotbollströjor barn SteffenKe

2
Rocky fodboldtrøjer ElaneGas
Men den næststørste prioritet for Conte ser ud til at styrke sit forsvar, med Alex Sandro, der forventes at foretage et stort penge fra Juventus og nyheder om, at en centerback tilbage til det vestlige London forekommer i øjeblikket. fodboldtrøjer Nogle rapporter havde antydet, at Chelsea ville bringe hverken Virgil van Dijk eller Leonardo Bonucci til Bridge i sommer, men med ingen aftale at gøre nogen bevægelse der 'sne en ny spiller på billedet. Bagefter troede det, at det var en meget god signering for holdet, især da de flyttede til tre bagerst. Men med Champions League-fodbold, der kommer næste sæson, er holdet fodboldtrøjer i behov for flere kvalitetsmuligheder. Der 'sno-forslag fra Sky Italia om, at Chelsea vil være i stand til at underskrive Boateng, men han kunne synes om et skridt tilbage til England for at bevise sig selv efter et så dårligt show i hans sidste skridt til Premier League.


 https://znakauto.com/forum/profile.php?id=501828 MichaelaC NapoleonC

3
Kristy fodboldtrøjer VerenaNe
Manchester United blev slået ud af Champions League af Sevilla i går aftes takket være super-sub Ben Yedder. Stifteren blev tilført liv i det 72. minut og fik øjeblikkelig indflydelse og scorede to mål inden for seks minutter efter at han kom ind på banen. En af de nævnte spillere var Juan Mata. Spanjolen nød en fremragende præstation i spillet mod fodboldtrøjer Liverpool i weekenden, men blev trods det droppet til underbenken til spillet mod Sevilla. Og siden da er der dukket nogle bemærkelsesværdige statistikker op omkring midtbanespilleren. Den spanske journalist Eduardo Fbez-Abascal har undersøgt Manchester United med og uden Juan Mata i startopstillingen.


Klubben har spillet 45 kampe denne sæson, hvoraf Mata er begyndt 28, og vurderet efter bevisene viser det, hvor vigtigt den tidligere Chelsea-mand er for Mourinho 'side.  Det ser ud til, at du har fået [Marcus] Rashford, [Anthony] Martial, [Romelu] Lukaku, men de har ikke det lim, der bare strikker det sammen. Mata ser ud til, at han måske bliver en meget vigtig spiller.  Michael Carrick, [Paul] Pogba har fodboldtrøjer slags fået evnen til at forbinde sig bagfra, men Mata har helt sikkert fået den beroligelse at holde bolden og give disse spillere mulighed for at løbe, så de kan komme op på banen og komme ind på et punkt, hvor de kan spille en-til-en. https://najaks.com/forum/index.php?topic=116967.0 [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 http://forum.jqhnu.or.id/index.php?action=profile;u=106974 VicenteCh NicolasPo

4
Layne fodboldtrøjer EmilioMa
Klubben sagde, at Siyanda Xulu, Lucky Baloyi, Camaldine Abraw og Lewis Macha '-kontrakter vil blive afsluttet med gensidigt samtykke, efter at møder mellem klubledelsen og de respektive spilleres repræsentanter for nylig fandt sted. Denne erklæring antyder, at alle fire spillere har fået deres godkendelser af Amakhosi, og at alle fire er fodboldtrøjer enige om at opsige deres kontrakter i klubben, hvoraf nogle kun skulle udløbe i 2019. Siya-besætningen er blevet ført til at tro, at selvom møder mellem spillerne, deres repræsentanter og klubben fandt sted, ikke alle spillerne har afsluttet deres udgange på dette tidspunkt, selvom der i princippet er aftalt potentielle udgange.


Kilder har forklaret, at udgange er baseret på det forbehold, at spillerne formår at finde nye klubber i de kommende uger, da de er tilbageholdende med at afskære deres indkomst uden at have en ny kontrakt på plads. Uden en underskrevet opsigelse er ingen spiller forpligtet til at forlade klubben på trods af deres intentioner og fodboldtrøjer i betragtning af de langsigtede kontrakter, som nogle af spillerne har, vil de kun gå, hvis der opnås en aftale. Besætningen vil fortsætte med at overvåge situationen i Xulu, Baloyi, Abraw og Macha, med kvartetten alle nu på udkig efter nye klubber, der får Chiefs-beslutning om at gøre dem som overskud til kravene.


 MarionJhs fußballtrikots CecilaOst

5
Fred fodboldtrøjer Christen
Spillet startede som forventet med Real Betis, der kontrollerede størstedelen af __besiddelsen, især i den midterste tredjedel, der cirkulerer bolden mellem Guardado, Boudebouz og Fabian. Leganes igennem hele spillet satte Betis under enormt pres, men de var i stand til komfortabelt at spille omkring dem. Natten helten vendte tilbage til klubbens målscorer Ruben Castro i sin første optræden siden sin tid i Kina. Real Betis brød dødvandet fodboldtrøjer i det 20. minut. Mauro dos Santos kunne ikke kontrollere en bagerste pasning, som gjorde det muligt for Sergio Leon at drage fuld fordel. Den spanske angriberen gik igennem på mål og så hans skud til venstre hjørne hjørne reddet af Ivan Cuellar.


Heldigvis for Betis var Christian Tello ved at forvandle bolden i nettet og fortsætte sin nylige gode form. Real Betis 1-0 Leganes I den åbne halvdel udgjorde Leganes meget lidt trussel mod hjemmesiden. Eventuelle angreb, de oprettede, blev intensivt kvalt af Betis-spillere, der sværmede rundt om bolden. Hjemmesiden pressede højt på Leganes, da fodboldtrøjer han kom ud af forsvaret. Da Leganes imidlertid nåede den første fase, var der store muligheder for modangreb. Et gentagende problem for Real Betis hele sæsonen. Leganes trak næsten niveau igen i det 87. minut efter et frispark fra Raul Garcia. Joseba Zaldua mødte det flydende kryds, men var ikke i stand til at få nok kraft bag hovedet.


 LeilaMcfa fodboldtrøjer PhilDeame

6
Trevor fodboldtrøjer Jinacnlq
Sommeroverførselsvinduet under teknisk sekretær Robert Fernandez ser ud til at det endelig vil have vendt år med noget tvivlsomme overførsler, i stedet for at afspejle en rolig, beregnet, testet fodboldtrøjer og gennemtænkt tilgang til forbedringer af holdet i nøglepositioner og overvinde en tynd hold, der plagede den katalanske klubb til tider sidste år. På trods af at have vundet ligaen i seks af sine sidste otte udgaver, er der en nyvundet spænding ved Camp Nou, en romanudvikling, der er overraskende i betragtning af al den nylige succes, og en ganske pæn ændring af tempo fodboldtrøjer for den berygtede alt for pessimistiske fan-base . Når man foretager sammenligninger, risikerer tilhængere at glemme kvaliteten af __fodbold, som Blaugrana praktiserede konsekvent hele året, og den trætte ende formindskede på ingen måde resultaterne af det dobbelte - hvis noget det gør det endnu mere imponerende.


 DianaManj fotbollstr?jor LucyJgef

7
Carolyn fodboldtrøjer KerstinP
Real Madrid og Barcelona spiller i de tidlige timer på søndag formiddag i en før-sæson venskabskamp i Miami. Det er den første af tre Clásicos, der er planlagt til fodboldtrøjer denne sommer, hvor de to andre kommer i den spanske Super Cup den 13. og 16. august. Alligevel går rivaliseringen ud over spilleområdet til transfermarkedet. Hans fremragende sæson hos Alavés, på lån fra Atlético Madrid, fik opmærksomheden på Europas største klubber. Real Madrid så Theo som en ideel støtte til Marcelo i venstrebackposition, og klub og spiller nåede en mundtlig aftale. Barcelona forsøgte at kapre fodboldtrøjer farten. Azulgrana tilbød Theo en bedre kontrakt end Madrid og legede med tanken om at aflaste Jordi Alba for at skabe en plads i holdet.


 TanishaIs fotbollströjor DawnaDifa

8
Jann fodboldtrøjer Richelle
Uhyrligt, men måske forudsigeligt, var Everton-genoplivningen endelig en bitter vri. Mens Manchester United sprang glædeligt midt i tickertape, trillede Wayne Rooney af med fodboldtrøjer en ispakke på knæet og en bandage, der kræves for et voldsomt ego. For Rooney især var dette en pervers finale. United var bedst bedøvet her, hvor kun Richard Wright forhindrede cricket-scoringen, hvor deres glatte passering altid truede, men alligevel kom teenageren stadig frem fra Everton-muddlen for at snyde en trio med spændende muligheder. fodboldtrøjer At sammensætte det med medial ligamentskade var sindssygt grusomt. I sidste ende, efter at have scoret først, bukkede Everton for kontrovers.


 MaxieMore fodboldtrøjer DeboraBlo

9
Harley fodboldtrøjer OdessaDo
Man kan godt lide, at Nikola Kavazovic, Stuart Baxter, Doctor Khumalo og Luc Eymael er kørt i et stykke tid nu, men de er ikke de eneste, der kunne stilles op som potentielle efterfølgere hos fodboldtrøjer Naturena. Den tidligere Chelsea-hovedtræner, Avram Grant, er et af de store navne, som nu antages at være i løbet for stillingen, ligesom ex-Maz Maze-mand, Patrice Carteron. Begge har tidligere erfaring med at arbejde i Afrika, selvom de på dette tidspunkt er kontraheret med henholdsvis NorthEast United i Indien og Phoenix Rising i Amerika. Det menes også, at Mick McCarthy, tidligere fra Sunderland fodboldtrøjer og Irland, er en mulighed for Glamour Boys, selvom han ikke synes at bevæge sig så langt hjemmefra, og den tidligere Bafana Bafana-mand, Philippe Troussier, er også blevet kastet i blandes for nylig.


 DoreenFen fotballdrakter Georginau

10
Bernardo fodboldtrøjer RussellO
2. Portsmouth har vundet deres eneste europæiske hjemmekamp til dato og slå Vitoria SC 2-0 i den første runde af UEFA Cup. De kan derfor prale af, at de aldrig mister et europæisk hjemmebånd eller endda indrømmer et europæisk hjemmemål. Lidt som Blyth Spartans. 2 minutter: Crouch og Kanu: er dette den højeste strikeforce i verden? Og underligt nok også en af __de mindst truende i luften? Selvom Philpe Senderos tilstedeværelse i Milanos forsvar vil måske gøre dem farligere i aften. 19 minutter: En løs bold går til Shevchenko, som tager den pænt på brystet før han prøver en spektakulær volley fra kanten af __feltet. Hans ynkelige skud bobler bredt og trækker entusiastiske jæger fra hjemmepublikummet.


26 min: Fremragende arbejde ned til venstre igen af __Belhadj, hvis hårde kryds spraks panik i boksen. Crouch vendte næsten bolden i nettet, men hans hovedstød blev blokeret af Senderos, der så den anden vej på det tidspunkt. 28 minutter: Emerson chips ind i boksen til Favalli, der har skadet sig helt bagfra. Distin kommer først til bolden, men hans hovedstød falder direkte til Kaka. Lidt ude af balance sprænder brasilianeren højt og bredt fra otte meter. Men Milan begynder at fodboldtrøjer komme på toppen her ... 30 minutter: Beretning om berøringslinje: Tony Adams formidler konstant instruktioner med en række flamboyante håndbevægelser, der får ham til at virke mere som en cam-orkesters dirigent end en grim engelsk fodboldmanager.


42 minutter: Johnson sender et løbsk kors med sin venstre fod og Crouch, efter at han igen har skræltet væk fra sin markør, skyder bredt med et af de akrobatiske overhead-spark, der får ham til at ligne en kollapsende vindmølle. 51 minutter: Diop klarer sig godt til at fratage Kaka og derefter dreje forbi brasilianeren og glide en dejlig bold til Hughes. Pompey ruller fremad og arbejder bolden ud til Kanu, hvis kryds mødes kraftigt af Little på fjernerste stolpe. Hans volley smadrer ind i sidenettet. 60 minutter: Antonini bookede for at komme lige gennem ryggen på Johnson. Dette er godt, fordi jeg ikke af en eller anden grund ikke kunne støtte Inzaghi som første målscorer, satte penge på, at der var et rødt kort i aften.


62 minutter: Kanu rullede bolden ud til Johnson på højre side og baghovedet fyrede i et første kryds. Kaboul rejste sig og bankede et fremragende hovedsteg forbi Dida fra syv yards. Publikum bliver skøre, og på sidelinjen forsøger Adams at piske dem til en endnu større vanvid! 73 minutter: Fremragende arbejde fra Johnson, der slalmoed forbi to forsvarere ned til højre og fodboldtrøjer derefter inviterede Kanu til at skyde bolden i det tomme net med et lavt kryds med pin-point. Pompej fortjener rigtigt deres føring. 83 minutter: Mere trickery fra Belhadj, hvilket bringer fans af glæde fra fansen. Pompey arbejder det derefter til den anden side, hvor Johnson endnu en gang finder plads.


Men denne gang sender skaberen af __begge mål sit kryds ind i mængden. Overraskende, returnere bolden, og afvise en valg souvenir. 90 + 1 min: Et katartisk brøl, mens James skyder for at plukke et farligt kors fra himlen. Pompeys løb ned ad den anden ened, og Antonini prammede ind i Crouch og indrømmer et frispark, så det skal være muligt for Pompeius at vinde uret ned. 90 + 2 min: Senderos kæmper for at genvinde bolden i midten og derefter snyder Zambrotta et håbefuldt skud i feltet. Inzaghi er uforklarligt i stand til at nedtage den uden at blive smeltet. Og fra otte meter slæber han bolden ind i hjørnet af nettet og knuste Pompeys drøm.


 ClemmieOR fotballdrakter SelinaMcm

11
Freddie fodboldtrøjer ArielleB
Den spanske spanske Diego Costa var heldig som ikke blev sendt af sted efter pausen. Efter at have allerede haft en advarsel i første halvleg, hovede han bolden væk i afsky efter at have været markeret offside, men slap væk fra en reservation og blev straks udskiftet. Israel vandt 2-1 i Makedonien, selvom Makedonien fodboldtrøjer havde en straffespark i skadetid, efter at Eitan Tibi blev sendt ud for en fejl. Tomer Hemed og Tal Ben-Haim satte Israel 2-0 op, før Ilja Nestorovski trak et mål tilbage. Juventus-spidsen ramte i det sjette, 24. og 35. minut for at bringe sit internationale mål til 27. De andre mål kom fra Matej Mitrovic i det 68. minut, Ivan Perisic efter 83 og Nikola Kalinic i stoppetid.


Kroatien, der har fire point fra to kampe, fører Island, der har samme antal point, øverst på tabellen. Ukraine er tredje på to point, efter at Tyrkiet klorede sig tilbage fra to mål ned mod dem for at redde en 2-2 hjemmeposning med en sen straffe fra Hakan Calhanoglu. Andriy Yarmolenko satte gæsterne foran i det 24. minut med et straffespark, efter at Omer Toprak bragte Artem Kravets ned, og to minutter fodboldtrøjer senere fordoblede Kravets deres føring, da han blev spillet ind af Yarmolenko efter at have sprang offside-fælden. I gruppe D vandt Serbien 3-0 i Moldova med mål fra Filip Kostic, Branislav Ivanovic og Dusan Tadic. Serbien er nummer to bag Wales, der trak 2-2 med Østrig, mens Irland sikrede en 1-0 sejr over Georgien .


 XavierKno fotbollströjor FloraUtzb

12
Clarice fodboldtrøjer AlbertaJ
Omkring 600 km mod nord, endnu en 3-1 hjemmesejr for 2009-mesterne, VfL Wolfsburg, over mesterne i 2007, VfB Stuttgart, bekræftede, at Stuttgart kun ville blive nedlagt til anden lag for anden gang i deres historie. På trods af at hjemmelaget tog alle tre point, var der ingen ølbrusere i Volkswagen Arena. Dette spil gjorde lidt mere end at sætte to sæt fans ud af deres elendighed. Folk kan pege på det Kevin De Bruyne-formede hul, som Julian Draxler har undladt at tilslutte, men at glide ned fra anden sidste sæson til ottende denne gang - og afslutte uden for de europæiske steder - tager en vis alvorlig plig fra de vigtigste spillere. Især blandt dem er den irriterende André Schürrle, der kun synes at være i stand til at tænde for den i 15 minutter pr.


Kamp, Max Kruse, der gør alt, hvad han kan for aldrig at spille for Tyskland fodboldtrøjer igen, og Dante, som Tyskland nød at gå forbi, gennem og over i Belo Horizonte i 2014. Den flittige Maximilian Arnold er en af __de meget få spillere, der kommer meget ud af sæsonen. I de seneste uger har fans i Canstatter Kurve og fremover råbt sig hæs og opfordrer til en fuldstændig clearing på bestyrelsesniveau. De stormede banen på sæsonens sidste dag for at vise spillerne, hvad de syntes om deres indsats. Men dette er mere end bare at male navne på sengetøj og vige fingre på forvirrede millionærer i shorts. Tilskuerne har set alt for længe, __da deres elskede klub har svækket ydmygt mod fodbold på anden niveau.


Der måtte ske noget, og det har det også. Mens Kramny skuffede efter en første stigning i resultaterne, tog han kun ansvaret for førstelagets anliggender midtvejs i sæsonen efter bortfaldet af Alexander Zorniger i november sidste år. Men for Dutt - der insisterede på at bringe Zorniger til klubben fra RB Leipzig - er dette en anden i en stigende lang række af fiaskoer. Dutt opkaldte sit navn med SC Freiburg ved at tage dem ud af anden division som mestre i sin anden sæson og etablere dem i den øverste halvdel af Bundesliga. Han blev belønnet af Bayer Leverkusen, der udnævnte ham til at overtage fra Bayern München-bundne Jupp Heynckes i starten af __sæsonen 2011-2012.


Imidlertid tog han et hold, der var færdig med andenpladsen - og over Bayern München - til det syvende og blev afskediget efter et løb på fem strake nederlag, der inkluderede en 7-1 slåning fra Barcelona. Der har været 10 nye mænd i dugout siden Armin Veh blev løsladt 18 måneder efter at han vandt ligaen i 2007. Og selvom den 11. Jos Joshhay kan være en promotionsspecialist efter at have navigeret Borussia Mönchengladbach, Augsburg og Hertha Berlin gennem det forræderske farvand i 2. Bundesliga, er det på ingen måde en given, at han kan styre Stuttgart tilbage til big time. Men hvad betyder fremtiden? Første ting først, hvis du går på omdømme alene, er Stuttgart en enorm fisk i en lille dam.


Mercedes-Benz Arena rummer over 60.000 fans og er et af de bedste stadioner i landet. Selvom fans vil se frem fodboldtrøjer til at genoplive deres hårde rivalisering med Karlsruher SC, ser de ikke frem til skammen over at møde dem i det andet lag. Og selvom de muligvis har chancen for at udveksle slag med en gammel sparringspartner, har andre sprunget dem. SC Freiburg for eksempel for nylig fejrede forfremmelse tilbage til Bundesliga. Denne nedrykning er ikke kun resultatet af 34 dårligt omtvistede fodboldkampe. Det er resultatet af den bedste del af et årti med dårlig ledelse og nok trædende vand til at fylde en olympisk stor swimmingpool. I de sidste fire sæsoner har VfB kigget over deres skulder, følt udkastet til Bundesliga-trapdoor og nu endelig, efter at have kørt deres fans til at drikke, var de ikke i stand til at finde to hold, der ville have det og fortjente det mindre end de gjorde.


 Matthiasj fodboldtrøjer NoellaqiL

13
Pasquale fodboldtrøjer Rosemary
Sidste sommer underskrev Jose Mourinho fire nye spillere med Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan, Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic de forstærkninger, som den tidligere Chelsea-manager ønskede ved sin ankomst til Old Trafford. I år så han ud til at gentage tricket med Romelu Lukaku og Victor Lindelof bragte temmelig tidligt ind og Nemanja Matic deltog i festen et fodboldtrøjer par uger senere. Jose ville dog klart have endnu en signering. I lang tid forventedes det, at den ene mere ville være Ivan Perisic, men Inter var ikke i tvivl om at sælge vingen. Så syntes Gareth Bale at være målet, da chancen for at underskrive ham, hvis Kylian Mbappe gik til Real, syntes at være mulig.


Ifølge Sky Sports overvejer United at foretage en træk for teenagers venstreback Ryan Sessegnon. De venter på at se, om Championships club 'sstand svækkes på ethvert tidspunkt, inden de beslutter, om de skal byde eller ikke. Spurs har længe været forbundet med et skridt for den 17-årige fra London, og Arsenal har også fodboldtrøjer været beundrere af den venstrebenede spiller, men indtil videre forbliver Cottagers fast i ikke at ville sælge Sessegnon. De røde djæver ville angiveligt sende spilleren tilbage på lån til Fulham, hvis de formåede at signere ham, hvilket muligvis ville gøre dem til den foretrukne destination, hvis Slavi_a Jokanovi_-siden var enig i at sælge spilleren.


 LashayKel billige fotballdrakter PilarMede

14
Elvia fodboldtrøjer JeanViom
Kommercielt er denne aftale bestemt i Real Madrids interesse. Efter tabet af den colombianske James sammen med den enorme følge, han bragte til klubben, skulle Mbappe's ankomst fylde tomrummet tilstrækkeligt. Det faktum, at Mbappe uden tvivl er fodboldtrøjer den mest spændende spiller, der dukker op den sidste sæson, burde være nok til at skabe vild spænding i fodboldverdenen. Det faktum, at han tiltræder Los Merengues mod et verdensrekordgebyr, øger kun dette hysteri. Når man ser på holdet selv, spiller Mbappe åbenbart anden fede for både Benzema og Cristiano fodboldtrøjer Ronaldo. Imidlertid - i modsætning til Morata - ville franskmanden være mere villig til at bide sin tid på bænken i længere tid.


 ElsaBerni magliette calcio JaredSelp

15
France fodboldtrøjer EddyVaud
Dette er måske blevet fortolket som det første meningsløse spil i sæsonen, men i det mindste indspillede Chelsea noget af bemærkningerne til at bunke endnu et lag af elendighed på Aston Villa. Det tog 63 dage for Alexandre Pato at gøre sin første Chelsea-optræden, men brasilianeren havde kun brug for 22 minutter på at bryde hans and, da gæsterne sluttede med tre debutanter. Matt Miazga, en januar-overtagelse fra New York Red Bulls, fik også fodboldtrøjer sin bue, der startede på midterste halvdel, mens Jake Clarke-Salter fik 15 minutter. Ruben Loftus-Cheek imponerede i 90 minutter i en angribende midtbanerolle, hvilket giver bevis for, at Chelsea på trods af en sæson at glemme har noget at se frem til i den nærmeste fremtid.


For Villa er horisonten langt dyster. Der var en ny mand med ansvaret - om end midlertidigt - i Eric Black, men det var den samme ynkelige historie. Kun Jordan Ayew viste nogen kamp, __og det sagde meget, at de utilfredse fans var knap overrasket over at se endnu fodboldtrøjer en pinlig defensiv overgivelse. Villa har længe været nede, men deres nedrykning kunne bekræftes allerede i næste uge afhængigt af resultaterne fra Norwich og Crystal Palace. Guzan blev mødt af ironiske jubel, da han formåede at kvæle en tam Branislav Ivanovic frispark 11 minutter fra slutningen, mens Alan Hutton fik vist en anden gul af Neil Swarbrick efter en sen tackling på Loftus-Cheek fem minutter fra tiden.


 BobbyeWeb fodboldtrøjer EstherDln

Pages: [1] 2 3